Kom binnen

entrez - komm rein - come on in

De scharlakenrode deur leidt je naar de ingang. Eén trap op en je beschikt over een heel appartement. Coby en Max de kat wonen op de benedenverdieping.

La porte rouge écarlate vous montre l'entrée.  L' appartement se trouve au premier étage.

Even voorstellen

Ik ben Coby, ben met pensioen en heb voorjaar 2018 van de bovenverdieping van mijn huis een gezellige Bed & Breakfast gemaakt. Met of zonder ontbijt. Op deze website kun je zien wat je kunt verwachten.

Je suis Coby, en retraite depuis quelques temps et pendant le printemps 2018 j'ai été occupé à installer le premier étage en une maison d'hôtes (B&B) agréable et confortable pour deux personnes. Avec ou sans petit-déjeuner. Le site vous montrera òu vous pouvez rester.

Hond welkom

Wilt u uw hond meenemen? Dat kan, als hij/zij maximaal middelgroot is. Er is een hondenmand en er zijn voerbakken. Er is boven een traphekje zodat de hond niet naar beneden kan.

Fietsverhuur

Is mogelijk via een fietsenwinkel/-reparateur op 5 minuten loopafstand van de B&B.

Neem contact op met De Fietsenmakker, Troelstraweg 364  4384 AW Vlissingen,

telefoon 0118 468606 - e-mail info@defietsenmakker.nl

Er zijn gewone en elektrische fietsen te huur, waarvan de kosten zijn: € 22,50 per dag voor de elektrische fiets (een week voor € 110,00) en € 10,00 voor een gewone fiets.

Per huurperiode wordt een borg gevraagd van € 50,00. Het gehele bedrag graag contant betalen bij het ophalen van de fiets. Graag minimaal een week van tevoren reserveren. 

De winkel is op zondag en maandag gesloten.